Ботев Пловдив приема Спартак Варна в мач от от 26-ия кръг на

...
Ботев Пловдив приема Спартак Варна в мач от от 26-ия кръг на
Коментари Харесай

Ботев Пловдив и Спартак Варна ще прекъсват черни серии в последния мач на Коматево

Ботев Пловдив приема Спартак Варна в мач от от 26-ия кръг на efbet Лига. Двубоят стартира в 14:45 часа  и ще се предава пряко по DIEMA SPORT. На уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата. 

Днес " канарчетата " ще се сбогуват с Коматево, защото това ще е последният им формален мач въз основата. За идващото домакинство с Левски на 29 април тимът се завръща на " Колежа ". 

Сезонът на Ботев е цялостен неуспех. Възпитаниците на Бруно Балтазар заемат едвам 11-о място във краткотрайното класиране с 27 точки и през днешния ден са длъжни да търсят успеха, тъй като рискуват да са в групата, бореща се за оцеляване в плейофите. Отборът се намира в серия от три мача без победа, като загуби два от тях. 

Наставникът на домакините няма да може да разчита на Красиан Колев, който изтърпява наказване. Контузени в състава няма. 

Спартак Варна се намира в доста тежко състояние. " Соколите " са последни и подредиха четири следващи загуби, в които вкараха едвам един гол. Тимът на Димитър Димитров към момента има шансове за избавление, само че би трябвало да стартира да печели точки. 

Херо ще бъде без двама от главните си футболисти на Коматево. Аут са Румен Руменов и Родни Антуи. 

Главен рефер на мача е Станимир Тренчев. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР